Field 'pro_checkout_date' doesn't have a default value Breekwerk of ontijzeren voor het zware werk | Havenservice Rotterdam | Havenservice Rozenburg

BREEKWERK

HAVENSERVICE ROZENBURG

Breken wordt vaak in één adem genoemd met slopen, maar dat is het allang niet meer. Afhankelijk van het materiaal wordt de juiste breker uitgekozen of het nu kolen, puin, zand, grind of zout is - HSR weet er raad mee.

Horizontale brekers
Het grote voordeel van de horizontale uitvoering is dat weinig hoogte nodig is voor de producttoevoer en breker, zodat de machine op veel plaatsen kan worden ingezet. De brekers worden aangedreven door transporteurs die direct met een vrachtwagen of met een shovel kunnen worden beladen. Een bijkomend voordeel is het vlakke transport, waardoor zowel lange als moeilijk stromende materialen kunnen worden verwerkt. De brekers hebben geen speciale fundatie nodig en kunnen flexibel en mobiel worden ingezet op ieder terrein. Typische toepassingen zijn breking van kalksteen, gips, recycling, kolen en zout.

Breken van zout
Het breken van zout komt de laatste jaren steeds meer voor. Een activiteit die het beste vraagt van ons materieel en medewerkers. Zo is ons materiaal aangepast en beschermd tegen indringen van zout. Tijd is echter een belangrijke factor en is het van belang dat we bij een breekactiviteit in een keer door kunnen gaan.

IJzerdeeltjes in ruwe materialen of grondstoffen zijn vaak ongewenst. In de meeste industriële processen doet men grote moeite deze ongewenste verontreiniging zo grondig mogelijk te verwijderen. Havenservice Rozenburg verdiept zich al jaren in de processen voor het ontijzeren van grondstoffen. Deze inspanningen hebben geresulteerd in een grote kennis op dit gebied. Voor het ontijzeren van grote partijen maken we gebruik van een speciale zeef met een sterke magneet. Praktische ervaring maakt onze aanpak zeer efficiënt!

Materiaal:

Verschillende brekers

 
 

ZEEFWERK

Havenservice Rozenburg zeeft regelmatig grondstoffen. Erts is een veel gevraagde zeefgrondstof.

MENGWERK

Restgrondstoffen, waar niets meer mee wordt gedaan, mengen wij met andere grondstoffen tot een...

BULKTRANSPORT

Havenservice Rozenburg staat in voor een vlot transport van alle soorten bulkproducten.

 
 

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:

Bedrijfsnaam

Email:

Vraag:

   

Humberweg 15
3197 KE Botlek-Rotterdam
Haven nr. 5110
The Netherlands

T +31 (0)181 212 344
F +31 (0)181 218 551
E info@havenservice.com