Field 'pro_checkout_date' doesn't have a default value Bulktransport van bulkgoederen in door Nederland of Rotterdam haven | Havenservice Rozenburg

BULKTRANSPORT

HAVENSERVICE ROZENBURG

Havenservice Rozenburg staat in voor een vlot transport van alle soorten bulkgoederen. Dit kan over de weg, maar ook op uw eigen terrein met behulp van grote laadschoppen die onze kippers of dumpers laden. Maar bovenal gebeurt dit door een professionele coördinatie tussen u, onze bedrijven en alle andere bedrijven die betrokken kunnen zijn bij het transport, de overslag, bewaring en het verdere transport van uw goederen.

Speciaal voor het complexe regiewerk hebben we de CAT D8T bulldozers. Het verplaatsen van grote hoeveelheden bulkgoederen gebeurt op basis van een offerte of nacalculatie. Ook hier bieden wij transparantie in de gemaakte uren en kosten. Vanzelfsprekend gaan alle werkzaamheden in nauw overleg met alle betrokken partijen.

Naast het bulktransport bieden wij ook binnenboord machinisten aan. Deze mensen zijn opgeleid om in de schepen te werken. Ze zijn gespecialiseerd in het leegmaken van de ruimen met of zonder machine.

 

ZEEFWERK

Havenservice Rozenburg zeeft regelmatig grondstoffen. Erts is een veel gevraagde zeefgrondstof.

MENGWERK

Restgrondstoffen, waar niets meer mee wordt gedaan, mengen wij met andere grondstoffen tot een...

BULKTRANSPORT

Havenservice Rozenburg staat in voor een vlot transport van alle soorten bulkproducten.

 
 

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:

Bedrijfsnaam

Email:

Vraag:

   

Humberweg 15
3197 KE Botlek-Rotterdam
Haven nr. 5110
The Netherlands

T +31 (0)181 212 344
F +31 (0)181 218 551
E info@havenservice.com