PERSONEEL INHUREN

Zoekt u extra versterking voor een korte of langere tijd maar wilt u wel flexibel blijven? Dan kunt u personeel via Havenservice inhuren.|

De inhuurmedewerkers van Havenservice hebben vaak een frisse blik. Naast dat ze beschikking hebben over benodigde certificaten en ervaring wisselen ze regelmatig van project en komen bij meerdere bedrijven over de vloer. Ook zijn ze minder gebonden aan een vaste manier van werken. Dit betekent dat je met ons flexibel team een grotere kans hebt op verfrissende ideeën en initiatieven. 

Veranderingen zoals een structurele toename van de vraag of een langdurig zieke medewerker zijn voorbeelden waarin u een kandidaat op detacheringsbasis inhuurt. U wilt er zeker van zijn dat de medewerker die u aanneemt, niet van het ene op het andere moment kan stoppen.
 

Havenservice inhuur/ detacheren betekent voor u:
Kwaliteit. Wij vinden en selecteren een goede, nieuwe medewerker voor een project.

BEL ONS

+31 (0) 181 212 344

EMAIL ONS
BEREIKBAAR

Maandag - Vrijdag: 8.30 am - 17.30 pm

OVER ONS

Al meer dan 30 jaar is Havenservice Rozenburg (HSR) gespecialiseerd in het transporteren, laden, vervoeren en lossen van alle soorten van bulkproducten, voornamelijk in de haven van Rotterdam. Ook diensten als breken en zeven zijn ons niet vreemd en leveren we voor ieder project mensen binnenboord met of zonder machine. Tegelijkertijd zijn wij uw partner voor het vervoer van alle soorten zware bouwmachines met een lage/ smallbed trailer.

ONZE SERVICES

- Bulktransport

- Stofbestrijding

- Mengwerk

- Zeefwerk

- Intern transport

- Personeel/ machinistenverhuur

KANTOOR

Seggeweg 49

3237 MK  Vierpolders

© 2020 | Havenservcie Rozenburg | Privacystatement