Onze activiteiten op en rond de haven

INTERN TRANSPORT

Havenservice Rozenburg beschikt over de modernste transportvoertuigen zoals wielladers en shovels van Caterpillar en Volvo. Hiermee zijn we in staat om snel en efficiënt bulkgoederen of hoge tonnages op terreinen te verplaatsen en te bewerken. Zo transporteren we (droge) bulkgoederen zoals erts, kolen, zand, grind, vlieggas, slakzand en Agri-producten.

Efficiency in transport is ons devies. Zo zijn onze 40 ton zware shovels in staat om 16 kuub zand of kolen te verplaatsen met een maximumgewicht van 20 ton.

 

Optimale benutting van opslagruimte
Een bekend probleem van kolen is ontbranding en om te voorkomen dat kolen te warm worden en gaan ontbranden, kan HSR de kolen compacteren. Dit betekent dat een voorraad van kolen laag voor laag wordt opgebouwd, waarbij elke laag stevig wordt aangetrild. Op deze manier wordt de ruimte voor zuurstof binnen een partij kolen beperkt en kan er een grotere hoeveelheid grondstof per m2 opgeslagen worden.

 

Havenservice zorgt voor een veiligere werkomgeving die voldoet aan ATEX normering
Ons personeel is volledig ATEX opgeleid en gecertificeerd om aan de installaties van diverse type bedrijven te mogen werken. Atex gecertificeerd; dit behelst alle situaties waar een kans bestaat op gas- en stofontploffingsgevaar.

BEL ONS

+31 (0) 181 212 344

EMAIL ONS
BEREIKBAAR

Maandag - Vrijdag: 8.30 am - 17.30 pm

OVER ONS

Al meer dan 30 jaar is Havenservice Rozenburg (HSR) gespecialiseerd in het transporteren, laden, vervoeren en lossen van alle soorten van bulkproducten, voornamelijk in de haven van Rotterdam. Ook diensten als breken en zeven zijn ons niet vreemd en leveren we voor ieder project mensen binnenboord met of zonder machine. Tegelijkertijd zijn wij uw partner voor het vervoer van alle soorten zware bouwmachines met een lage/ smallbed trailer.

ONZE SERVICES

- Bulktransport

- Stofbestrijding

- Mengwerk

- Zeefwerk

- Intern transport

- Personeel/ machinistenverhuur

KANTOOR

Seggeweg 49

3237 MK  Vierpolders

© 2020 | Havenservcie Rozenburg | Privacystatement