Onze activiteiten op en rond de haven

MACHINEVERHUUR

Al meer dan 30 jaar verhuren we zware machines in Nederland. Dankzij onze expertise en de nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf BIG Machinery kunnen we direct alle grote zware machines leveren voor de verhuur. Bovendien bieden we u de grootste flexibiliteit in huur, lease en koop van alle soorten zware machines voor ieder project.
 

BIG Machinery is een van de grootste distributeurs van zware machines in Europa. Met een vaste vloot van ruim 300 machines en een wereldwijd netwerk kunnen we (bijna) iedere machine leveren.

 

Niet alleen verhuur voor de lange termijn, maar ook voor de korte termijn hebben we de beste mogelijkheden. Dit kan vanaf één dag tot enkele maanden en omdat we direct een passende calculatie maken heeft u een direct inzicht in de te verwachten kosten. Het is de ideale manier om kennis te maken met de vele voordelen van de zware machines of om tijdelijke pieken in uw werkzaamheden op te vangen. 


Onze machines voor de verhuur zijn altijd inclusief reparatie, onderhoud en verzekering. 

  • Nieuwe machines voldoen aan de huidige emissie en milieu-eisen

  • Altijd de juiste machine op het werk

  • Ultieme flexibiliteit

  • Verlaging van het risico op onvoorziene stilstand

  • Het voorkomen van overcapaciteit; de juiste machine op het project

  • Verbetering en voldoen aan de CO2 -Prestatieladder door inzet van schonere en stillere motoren

BEL ONS

+31 (0) 181 212 344

EMAIL ONS
BEREIKBAAR

Maandag - Vrijdag: 8.30 am - 17.30 pm

OVER ONS

Al meer dan 30 jaar is Havenservice Rozenburg (HSR) gespecialiseerd in het transporteren, laden, vervoeren en lossen van alle soorten van bulkproducten, voornamelijk in de haven van Rotterdam. Ook diensten als breken en zeven zijn ons niet vreemd en leveren we voor ieder project mensen binnenboord met of zonder machine. Tegelijkertijd zijn wij uw partner voor het vervoer van alle soorten zware bouwmachines met een lage/ smallbed trailer.

ONZE SERVICES

- Bulktransport

- Stofbestrijding

- Mengwerk

- Zeefwerk

- Intern transport

- Personeel/ machinistenverhuur

KANTOOR

Seggeweg 49

3237 MK  Vierpolders

© 2020 | Havenservcie Rozenburg | Privacystatement