Onze activiteiten op en rond de haven

Bulktransport

Havenservice Rozenburg staat in voor een vlot transport van alle soorten bulkgoederen. Dit kan over de weg, maar ook op uw eigen terrein met behulp van grote laadschoppen die onze kippers of dumpers laden. Bovenal gebeurt dit door een professionele coördinatie tussen u, ons team en alle andere bedrijven die betrokken kunnen zijn bij het transport, de overslag, bewaring en het verdere transport van uw goederen.

 

Speciaal voor het complexe regiewerk hebben we de Caterpillar D8T bulldozers. Het verplaatsen van grote hoeveelheden bulkgoederen gebeurt op basis van een offerte of nacalculatie. Ook hier bieden wij transparantie in de gemaakte uren en kosten. Vanzelfsprekend gaan alle werkzaamheden in nauw overleg met alle betrokken partijen.

BEL ONS

+31 (0) 181 212 344

EMAIL ONS
BEREIKBAAR

Maandag - Vrijdag: 8.30 am - 17.30 pm

OVER ONS

Al meer dan 30 jaar is Havenservice Rozenburg (HSR) gespecialiseerd in het transporteren, laden, vervoeren en lossen van alle soorten van bulkproducten, voornamelijk in de haven van Rotterdam. Ook diensten als breken en zeven zijn ons niet vreemd en leveren we voor ieder project mensen binnenboord met of zonder machine. Tegelijkertijd zijn wij uw partner voor het vervoer van alle soorten zware bouwmachines met een lage/ smallbed trailer.

ONZE SERVICES

- Bulktransport

- Stofbestrijding

- Mengwerk

- Zeefwerk

- Intern transport

- Personeel/ machinistenverhuur

KANTOOR

Seggeweg 49

3237 MK  Vierpolders

¬© 2020 | Havenservcie Rozenburg | Privacystatement