Onze activiteiten op en rond de haven

MACHINISTENVERHUUR

Naast transportdiensten kunt u ook bij ons terecht voor machinistenverhuur. Onze gekwalificeerde machinisten hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met diverse machines. Al onze machinisten beschikken over de benodigde certificaten en een no-nonsense aanpak om het werk uit te voeren.

Wij selecteren onze vakmensen uiterst nauwkeurig op basis van hun kennis en ervaring. Bij HSR kunt u deze gespecialiseerde machinisten inhuren voor diverse projecten, zoals droog- en stortwerken. Bij HSR bent u ervan verzekerd dat vakbekwame mensen zorgdragen voor een goede afronding van al uw projecten.

BEL ONS

+31 (0) 181 212 344

EMAIL ONS
BEREIKBAAR

Maandag - Vrijdag: 8.30 am - 17.30 pm

OVER ONS

Al meer dan 30 jaar is Havenservice Rozenburg (HSR) gespecialiseerd in het transporteren, laden, vervoeren en lossen van alle soorten van bulkproducten, voornamelijk in de haven van Rotterdam. Ook diensten als breken en zeven zijn ons niet vreemd en leveren we voor ieder project mensen binnenboord met of zonder machine. Tegelijkertijd zijn wij uw partner voor het vervoer van alle soorten zware bouwmachines met een lage/ smallbed trailer.

ONZE SERVICES

- Bulktransport

- Stofbestrijding

- Mengwerk

- Zeefwerk

- Intern transport

- Personeel/ machinistenverhuur

KANTOOR

Seggeweg 49

3237 MK  Vierpolders

© 2020 | Havenservcie Rozenburg | Privacystatement