Onze activiteiten op en rond de haven

ZEEFWERK

Met onze zeefinstallaties is het mogelijk om op iedere locatie uw zeefwerkzaamheden uit te voeren. Voor zeefwerk hebben wij diverse maten zeefdekken, zodat materialen in alle fracties uitgezeefd kunnen worden.

 

Voor Havenservice is erts een veel gevraagde zeefgrondstof. Vaak heeft erts niet de goede kwaliteit voor de Hoogovens en besluit men het fijne stof eruit te zeven. Voor het uitzeven van diverse grondstoffen is de schudzeef een betrouwbare machine. Door het eenvoudig uitwisselen van de zeefdekken is het mogelijk om snel op de door u gewenste fractie te zeven.

Afhankelijk van de kwaliteit van de grondstof kan de zeefproductie vastgesteld worden. Op basis van waarden (grof/fijn) en tijdsbestek wordt de benodigde capaciteit berekend om de werkzaamheden te kunnen volbrengen. We kijken hierbij naar de mogelijkheden op locatie, materieel en de inzet van ploegen.

Havenservice heeft de beschikking over de volgende soorten zeefmachines:

Vlakdekzeef, trommelzeef, alubaken vingerzeef. Voor materialen als: Kolen, ijzererts, puin en grond.

BEL ONS

+31 (0) 181 212 344

EMAIL ONS
BEREIKBAAR

Maandag - Vrijdag: 8.30 am - 17.30 pm

OVER ONS

Al meer dan 30 jaar is Havenservice Rozenburg (HSR) gespecialiseerd in het transporteren, laden, vervoeren en lossen van alle soorten van bulkproducten, voornamelijk in de haven van Rotterdam. Ook diensten als breken en zeven zijn ons niet vreemd en leveren we voor ieder project mensen binnenboord met of zonder machine. Tegelijkertijd zijn wij uw partner voor het vervoer van alle soorten zware bouwmachines met een lage/ smallbed trailer.

ONZE SERVICES

- Bulktransport

- Stofbestrijding

- Mengwerk

- Zeefwerk

- Intern transport

- Personeel/ machinistenverhuur

KANTOOR

Seggeweg 49

3237 MK  Vierpolders

© 2020 | Havenservcie Rozenburg | Privacystatement