Onze activiteiten op en rond de haven

STOFBESTRIJDING

Op grote opslaglocaties is zichtbaar en onzichtbaar stof aanwezig. Vooral op droge plaatsen en op plaatsen met veel wind. Havenservice is gespecialiseerd in het bestrijden en het preventief voorkomen van zichtbaar en onzichtbaar stof bij o.a. overslagterminals van ertsen en kolen, puinbrekers en sorteerinrichtingen.

 

Water sproeien

Havenservice is in het bezit van meerdere spuitwagens en watertanks die speciaal zijn ontwikkeld voor het bestrijden van stof op erts- en kolenoverslagbedrijven. Hiervoor hebben we zowel vrachtwagens als tractoren die volledig kunnen worden uitgerust.

Deze combinaties kunnen worden ingezet bij het stofvrij houden van de rijbanen voor het werkverkeer, puin of zandopslag op grote bouwlocaties en natuurlijk voor het bestrijden van stof of ontbranding bij kolenopslag.

Mobiele sproei installaties en milieu

Onze complete stofbestrijding combinaties worden aangepast aan de wensen en omstandigheden op locatie. Daarnaast beschikken we over trekkers die met minimale milieubelasting of overlast op uw locatie kunnen werken.

BEL ONS

+31 (0) 181 212 344

EMAIL ONS
BEREIKBAAR

Maandag - Vrijdag: 8.30 am - 17.30 pm

OVER ONS

Al meer dan 30 jaar is Havenservice Rozenburg (HSR) gespecialiseerd in het transporteren, laden, vervoeren en lossen van alle soorten van bulkproducten, voornamelijk in de haven van Rotterdam. Ook diensten als breken en zeven zijn ons niet vreemd en leveren we voor ieder project mensen binnenboord met of zonder machine. Tegelijkertijd zijn wij uw partner voor het vervoer van alle soorten zware bouwmachines met een lage/ smallbed trailer.

ONZE SERVICES

- Bulktransport

- Stofbestrijding

- Mengwerk

- Zeefwerk

- Intern transport

- Personeel/ machinistenverhuur

KANTOOR

Seggeweg 49

3237 MK  Vierpolders

© 2020 | Havenservcie Rozenburg | Privacystatement