HAVENSERVICE ROZENBURG

Havenservice Rozenburg (HSR) is al meer dan 30 jaar actief in alle grote zeehavens in Nederland en België. HSR werkt met name voor bedrijven die grote hoeveelheden grondstoffen - zoals kolen en erts - efficiënt gelost, verplaatst en vervoerd willen hebben. Door onze ruime ervaring, en omdat we de beschikking hebben over de modernste voertuigen en machines zijn we in staat om vele tonnen te verplaatsen met een minimum aan transportbewegingen.

Havenservice Rozenburg heeft als doel om onomwonden de beste te zijn op haar vakgebied en investeert daarom zorgvuldig in innovatie, materiaal, maar vooral in vakkennis van haar medewerkers. Ons zusterbedrijf BIG Machinery is een van de grootste distributeurs en leveranciers van zware Caterpillar machines in Europa. Hiermee zijn we in staat om een duurzame samenwerking met onze klanten met de inzet van modern materiaal werkzaamheden transparant en inzichtelijk te maken

Missie

Havenservice Rozenburg is een betrouwbare leverancier van diensten en producten op het gebied van bulkoverslag, machineverhuur en transport. Ons motto is 'no-nonsense duurzaam en efficiënt ondernemen met mens en techniek'!

Duurzaamheid en veiligheid

HSR heeft de uitdaging om ook met de inzet van grote productiemiddelen duurzaam te ondernemen. Dit doen we voornamelijk door het effectief scheiden van restafval en deze te verwerken tot een nieuwe grondstof. Daarnaast zijn we actief met de CO2-Prestatieladder om ons en uw energieverbruik en CO2-uitstoot te (her)kennen én te verminderen.

 

HSR investeert continue in opleiding, certificaten en veiligheid op de werkvloer. Wij geloven dat onze mensen iedere dag het verschil kunnen maken bij het uitvoeren van de werkzaamheden bij onze klanten.

 

Tot onze klantenkring behoren alle grote bulkoverslagbedrijven, aannemers- en industriële-en energiebedrijven in en rond de haven van Rotterdam tot aan IJmuiden.

LOCATIE:

Seggeweg 49

3237 MK  Vierpolders

 
BEL ONS

+31 (0) 181 212 344

EMAIL ONS
BEREIKBAAR

Maandag - Vrijdag: 8.30 am - 17.30 pm

OVER ONS

Al meer dan 30 jaar is Havenservice Rozenburg (HSR) gespecialiseerd in het transporteren, laden, vervoeren en lossen van alle soorten van bulkproducten, voornamelijk in de haven van Rotterdam. Ook diensten als breken en zeven zijn ons niet vreemd en leveren we voor ieder project mensen binnenboord met of zonder machine. Tegelijkertijd zijn wij uw partner voor het vervoer van alle soorten zware bouwmachines met een lage/ smallbed trailer.

ONZE SERVICES

- Bulktransport

- Stofbestrijding

- Mengwerk

- Zeefwerk

- Intern transport

- Personeel/ machinistenverhuur

KANTOOR

Seggeweg 49

3237 MK  Vierpolders

© 2020 | Havenservcie Rozenburg | Privacystatement